Gigi Becali FCSB mihai pintilii Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, criză de râs în direct la TV: "Tu îți dai seama ce circ?"

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a părut foarte amuzant în momentul în care a vorbit despre situația de pe banca tehnică a echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:41
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:41

Rămasă fără principal după plecarea lui Nicolae Dică, de la începutul lunii, FCSB a fost condusă ulterior de interimarul Mihai Pintilii, care nu are licență. Vicecampioana ar vrea acum să îl păstreze pe fostul mijlocaș în funcție, dar să aducă lângă el un tehnician cu licență Pro. Astfel, FCSB ar dribla regulamentul, la fel cum au făcut și alte formații din Liga 1 de-a lungul ultimilor ani.

Gigi Becali, criză de râs în direct la TV

Gigi Becali nu s-a putut abține din râs când a aflat că antrenori precum Ilie Poenaru sau Marius Croitoru au fost amendați de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru faptul că au dat indicații în timpul meciurilor, chiar dacă nu aveau licența Pro.

Deși FRF a dictat primele astfel de amenzi în septembrie 2021, Gigi Becali spune că FRF a făcut acest lucru pentru ca FCSB să nu procedeze la fel cu Mihai Pintilii.

"O să găsim noi un antrenor care să stea pe bancă, cum face toată lumea. Așa cum s-a făcut peste tot, facem și noi. Adică să fie legea pentru toți la fel. N-ai văzut, l-au găsit pe Poenaru după 10 ani, s-au sesizat și i-au dat amendă că de ce e antrenor acum. Tu îți dai seama ce circ? (n.r - râde)

L-au găsit și pe Croitoru. Ăla a antrenat de 5-6 ani și acum s-a autosesizat Federația, Comisia și i-a dat amendă, că n-are voie să fie antrenor. Omul antrenează de 7 ani, nu l-ați văzut, era invizibil? (n.r - râde)

Acum, când vreau să fac aceeași chestie cu Pintilii, au zis să dea niște amenzi ca să nu facă Becali (n.r - râde). Eu reglementez legi în statul român, regulamente la fotbal. Te doare capul!", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

ARTICOL RECOMANDAT

Modifică setările cookies