Gigi Becali a anunțat cât a plătit pentru transferul verii la FCSB! ”Nu mai e nevoie de comentarii”

Gigi Becali FCSB marius stefanescu Superliga Gigi Becali / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 13:37
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 13:37

FCSB a câștigat titlul în ediția 2023/24 și se pregătește intensiv de tururile preliminare din UEFA Champions League.

Gigi Becali, patronul campioanei, i-a adus până acum la echipă pe David Kiki de la Farul Constanța, gratis, și pe Daniel Popa de la ”U” Cluj, pentru 300 de mii de euro.

Mai mult, milionarul din Pipera a anunțat că a pus sigiliu pe transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK, jucător pe care-l viza încă de vara trecută.

Gigi Becali a anunțat cât a plătit pentru transferul verii la FCSB! ”Nu mai e nevoie de comentarii”

Într-o conferință de presă organizată la Palat, Becali a anunțat că a plătit puțin peste 1.3 milioane de euro pentru serviciile lui Marius Ștefănescu și a dezvăluit că negocierile au durat aproximativ două săptămâni.

”Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni. 1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. Nu cred că mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media aflați la reședința sa din Aleea Alexandru.

Marius Ștefănescu ar mai fi avut contract cu Sepsi OSK până în iunie 2026. Cotat la 1.7 milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul născut la Caracal se afla la echipa din Sf. Gheorghe din iunie 2019.

FCSB, în perioada de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.5 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!