Ganea: "Hleb m-a poreclit BAGA-MI-AS"

"L-AM LUAT SUB ARIPA NOASTRA PE MICUTUL HLEB"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Septembrie 2007, 11:58
Data actualizarii: Joi 06 Septembrie 2007, 11:58

Inainte de meciul cu Belarus, Ionel Ganea a vorbit de principalul pericol pe care il vor intalni elevii lui Pitrurca. Fost coleg cu el la Stuttgart, Alexandr Hleb, unul dintre cei mai buni colegi ai sai din Germania, scrie Libertatea.

'In urma cu vreo sapte ani, la Stuttgart, echipa care-mi asigura painica, eram foarte multi fotbalisti straini. Printre acestia se regasea si un pusti firav, cam la 20 de ani, timid nevoie-mare. Nici nu-i mijise bine mustacioara, dar era un mijlocas de clasa. Ei, pustiul acela era Alexandr Hleb, acum vedeta lui Arsenal si cel mai bun jucator al Belarusului. Eu umblam in gasca cu bulgarul Balakov si cu croatul Soldo. Imediat l-am luat sub aripa noastra si pe micutul Hleb. Mergea cu noi la baute, la restaurante, la cumparaturi, peste tot. Era ca si copilul nostru. Statea cam la un kilometru distanta de mine, asa ca mai mereu il invitam la masa. I-am dat de nenumarate ori de mancare si cand nu se putea la mine, il lua Balakov la el. Nu ramanea copilul nemancat", povesteste Ganea despre Hleb.

Ganea a vorbit si despre glumele pe care le facea cu Hleb in vestiarul lui Suttgart: "Stiti cum ne salutam cand intram in vestiar? "Baga-mi-as p..."! Strigam in gura mare. Eu, Hleb, Balakov si Soldo. Eram de nedespartit. Ii invatasem pe baieti sa injure in limba romana, iar Hleb m-a batut la cap sa retin porcarii din limba bielorusa. Se bagau in seama si Balakov cu bulgara lui si Soldo. Ma terorizau, asa c-am invatat cate ceva. Hleb a prins asa mare drag de formula noastra de salut incat m-a poreclit "Baga-mi-as". Practic, nu ma mai striga pe nume, ci exact cum v-am spus. N-am putut sa-i mai scot asta din cap. Si cand ne-am reintalnit in Anglia tot asa ma striga. Il amuza teribil. Pentru el, asta e porecla mea: "Baga-mi-as". Vorbesc si-acum cu el si daca mergeti in Belarus sa-i transmiteti salutarile mele. Sa-mi spuneti porecla, sigur ii veti produce un zambet', a incheiat razand Ganezul

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies