Gabriel Enache Aurelian Chitu FCU Craiova Liga 1

OFICIAL Gabi Enache a fost prezentat la noua sa echipă: ”Așteptarea a luat sfârșit”

Gabriel Enache (31 de ani) a fost prezentat la noua sa echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 16:14
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 16:14

Fostul mijlocaș al FCSB-ului se afla în curtea celor de la FCU Craiova de o bună perioadă de timp, dar nu a putut fi legitimat din cauza interdicției pe care echipa lui Adrian Mititelu a avut-o la transferuri.

Gabi Enache și Aurelian Chițu, prezentați la FCU Craiova

Astfel, începând din acest sezon, Enache poate evolua pentru gruparea olteană, unde a mai fost prezentat oficial și Aurelian Chițu (31 de ani), fostul jucător al lui Gică Hagi de la Farul Constanța.

"Așteptarea a luat sfârșit. Cei doi jucători veniți în iarnă, precum și cei sosiți în această perioadă de mercato, au fost înregistrați cu succes la LPF”, au scris cei de la FCU Craiova.

Pe lângă Enache și Chițu, FCU Craiova i-a mai legitimat și pe Ionuț Gurău, David Croitoru, Andre Duarte și Yassime Bahassa.

Marius Croitoru: ”Unii jucători se pliază pe ideile mele, alții nu”

„E o echipă bună, un lot bun, dar ca orice echipă, suntem în căutări, mai avem și noi nevoie de câțiva jucători. Anumiți jucători intră, se pliază pe ideile mele, alții nu. Trebuie să căutăm cea mai bună variantă, avem nevoie neapărat de fundași centrali, vom încerca să facem un lot competitiv pentru a putea merge în play-off. 

Sunt mai multe clauze și de o parte și de alta, nu doar cea de a fi în primele 8 după 10 etape. Dacă ești cu echipa pe locul 9-10 crezi că te ține cineva? Nu te ține nimeni în România dacă nu ai rezultate”, a declarat Marius Croitoru la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies