FCSB - VIITORUL 2-0 | "Asa faceam eu la 12 ani! Pacat de talentul lui!" Hagi critica dur un jucator de nationala dupa infrangerea clara de la Pitesti

FCSB - VIITORUL 2-0 | "Asa faceam eu la 12 ani! Pacat de talentul lui!" Hagi critica dur un jucator de nationala dupa infrangerea clara de la Pitesti

Hagi nu a menajat niciun jucator din propria echipa dupa infrangerea clara cu FCSB.

FCSB 2-0 VIITORUL | Gica Hagi si-a criticat echipa dupa infrangerea de la Pitesti. Cel mai dur a fost criticat Dragus, cel care a fost inlocuit la pauza de antrenorul Viitorului.

"Atata timp cat am facut lucrurile bine am castigat foarte multe mingi. Steaua este foarte buna pe tranzitie, este o echipa cu jucatori tineri, cu jucatori experimentati, e o echipa puternica. Stiam ca pe tranzitie negativa, pozitiva, dubla, tripla, ei sunt mai puternici.

Am incercat sa stam bine in teren sa castigam cat mai rapid mingea, am facut asta, am contruit bine, a circulat bine mingea. Dar in combinatii si in atac cred ca n-am facut ce trebuie. La cate mingi am recuperat in prima repriza am produs mai nimic. Prea putin, prea saraci in atac.

Ianis a jucat prea jos, Vodut putin, Dragus a incercat de unul singur, a <<arestat>> mingea si mai trebuia sa o dea si la ceilalti. Asa cum eram eu la 12 ani, cand am debutat pentru Farul si mi s-a zis ca eu ar trebui sa am o minge pentru mine si una pentru altii. Asa si el acum, are 19 ani si sper sa inteleaga multe din meciul acesta. E talentat, e puternic, dar daca nu va intelege, e ca si cum nu joaca cu echipa si asta inseamna indisciplina si nu avem cum sa toleram asta.

O saptamana cu deplasari, ne asteptam sa facem puncte. Era un meci important cu Steaua, urmeaza un meci important cu CFR Cluj, unii dintre jucatori au avut o lipsa de personalitate care ma ingrijoreaza. Vom evalua in aceasta iarna, dupa aceste meciuri, vom evolua si vom incerca sa fim mai buni. Steaua a aratat ca e mult mai experimentata ca noi, au gestionat mult mai bine importanta meciului, miza" a spus Gica Hagi la conferinta de presa de dupa partida.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la MS. Un bărbat a murit de gripă la Sibiu
BRAT