FCSB Kaizer Chiefs Reeve Frosler Superliga

FCSB, pe cale să realizeze un nou transfer: "Răsturnare surprinzătoare! Se pregătește oferta"

FCSB a schimbat strategia de transferuri după ce Gigi Becali s-a declarat încântat de prestațiile sud-africanului Siyabonga Ngezana, cumpărat de la Kaizer Chiefs.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 16:22
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 16:26

Recent, Gigi Becali a anunțat că îl va trimite pe impresarul Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a găsi un atacant "de culoare, ortodox, care să aibă peste 1.90m". Până la transferul unui vârf, FCSB ar putea cumpăra un fundaș dreapta din aceeași țară.

FCSB îl vrea pe Reeve Froslerz, fundașul dreapta de la Kaizer Chiefs

Presa din Africa de Sud scrie că FCSB este din nou interesată de transferul lui Reeve Frosler (25 de ani), fundaș dreapta la Kaizer Chiefs, pe care l-a dorit și în vară. De această dată, internaționalul sud-african ar fi mai tentat de un transfer în România

"Răsturnare surprinzătoare. Românii de la FCSB rămân interesați de transferul lui Reeve Frosler, fundașul la Kaizer Chiefs. În ciuda unei încercări eșuate anterioare, se pare că FCSB pregătește o nouă ofertă pentru a încerca să-și asigure serviciile talentatului fotbalist sud-african.

Interesul celor de la FCSB pentru Frosler nu este un secret, mai ales că în iulie l-au transferat și pe Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs. Oferta inițială pentru Frosler a fost întâmpinată cu rezistență de Chiefs, care au refuzat propunerea. Totuși, se pare că situația a evoluat de atunci", scriu cei de la Thecoverup.

FCSB ar urma să revină cu o ofertă pentru Frosler, iar presa din Africa de Sud susține că vicecampioana României a rămas impresionată de "versalitatea și calitățile defensive" ale fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

"Ultimele informații arată că Frosler este acum ceva mai interesant de un transfer la FCSB în cazul în care va fi căutat din nou. Faptul că ambele părți sunt acum interesate de o mutare l-ar putea aduce pe Frosler pe punctul de a se transfera în fotbalul european.

Versatilitatea și calitățile sale defensive le-au atras atenția celor de la FCSB, care vor să-și întărească lotul", a mai scris sursa citată.

Cine este Reeve Frosler, jucătorul dorit de FCSB

Reeve Frosler joacă la Kaizer Chiefs din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Bidvest Wits FC. Fundașul dreapta care măsoară 1.73m a strâns până acum 120 de meciuri, două goluri și opt pase decisive în tricoul fostei formații a lui Siyabonga Ngezana.

Frosler, care a jucat și la Jocurile Olimpice din 2020 pentru Africa de Sud, are două meciuri și pentru prima reprezenativă, ultimul în urmă cu trei ani.

În acest sezon, fotbalistul născut la Port Elizabeth a jucat în opt meciuri pentru Kaizer Chiefs, dintre care cinci ca titular.

  • 950.000 de euro este cota de piață a lui Reeve Frosler, potrivit Transfermarkt
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Frosler cu Kaizer Chiefs
  • Alexandru Pantea (20 de ani) și Valentin Crețu (34 de ani) sunt fundașii dreapta din lotul lui FCSB. Gigi Becali a anunțat că se va despărți de Crețu în iarnă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!