FCSB - VIITORUL 1-2 | "Unii nu vad penalty-uri la Craiova, altii inventeaza! Treaba lor!" Reactie DURA a lui Benzar dupa faza care a decis meciul

FCSB - VIITORUL 1-2 | "Unii nu vad penalty-uri la Craiova, altii inventeaza! Treaba lor!" Reactie DURA a lui Benzar dupa faza care a decis meciul

Luni 11 Martie 2019, 22:44

FCSB - Viitorul | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Viitorul a castigat pentru prima data pe Arena Nationala in fata celor de la FCSB. Viitorul mai avea o singura victorie contra pe FCSB, dar pe Ghencea.

Faza care a decis partida s-a petrecut in minutul 65 cand arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty dupa o interventie a lui Benzar. Jucatorul FCSB sustine ca nici nu l-a atins pe Houri, iar arbitrul a inventat o lovitura de la 11 metri.

"Am inceput destul de prost meciul. Am ratat foarte mult. E nu-l ating pe jucatorul de la Viitorul. Daca il atinge cineva, e Junior Morais si il atinge in afara careului. Cred ca s-a uitat la alt meci Radu Petrescu. Unii nu vad penalty-uri la Craiova, altii inventeaza. Treaba lor! Nu conteaza ce face sau ce ne zice antrenoru, noi intram pe teren. Trebuie sa fim mai lucizi in fata portii", a declarat Benzar la finalul partidei.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT