FABULOS! S-a aflat motivul care a DECLANSAT RUPTURA dintre Dan Petrescu si CFR Cluj! Factura la dentist de 18.000 de EURO, pe numele lui Nelutu Varga :)! Detalii incredibile

Dan Petrescu CFR Cluj Nelutu Varga Superliga FABULOS! S-a aflat motivul care a DECLANSAT RUPTURA dintre Dan Petrescu si CFR Cluj! Factura la dentist de 18.000 de EURO, pe numele lui Nelutu Varga :)! Detalii incredibile
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2021, 12:45
Data actualizarii: Miercuri 06 Ianuarie 2021, 12:47

Dan Petrescu (53 de ani) s-a despartit de CFR Cluj in luna noiembrie a anului trecut.

Petrescu a plecat de la CFR Cluj dupa trei ani incredibili in care a reusit sa castige de fiecare data titlul in Liga 1.

Desi echipa se afla si in acest an in lupta la titlu, Dan Petrescu a surprins pe toata lumea si s-a despartit de CFR Cluj.

Motivul invocat de antrenor atunci a fost ca are nevoie de o schimbare si isi doreste sa plece din tara.

La aproape doua luni distanta, ies la iveala noi detalii despre ruptura care s-a produs intre Dan Petrescu si Nelutu Varga, patronul lui CFR Cluj.

Fanatik anunta ca Dan Petrescu a fost la unul dintre cei mai buni dentisti din tara, la recomandarea lui Nelutu Varga, insa cand a venit vorba de achitarea lucrarii, 'Bursucul' a cerut ca factura sa fie trecuta pe numele patronului de la CFR.

Suma nu a fost deloc de neglijat, suma totala ridicandu-se la 18.000 de euro, adica aproape 1 miliard de lei vechi.

"Incredibil! Ma roaga sa-l ajut cu o vorba buna si-mi trimite factura de un miliard", ar fi zis Nelutu Varga in momentul in care a venit nota de plata, potrivit sursei citate.

Dan Petrescu ar fi inteles ca totul va fi platit de patronul CFR-ului, in ciuda faptului ca antrenorul a incasat in Gruia aproximativ 1.9 milioane de euro doar in anul 2020.

"A luat milioane de euro de la CFR Cluj in 2020 si nu poate sa-si plateasca aproape 20 de mii de euro pentru niste carii", ar fi fost replica nervoasa a lui Nelutu Varga, conform Fanatik.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al lui Kayserispor, in Turcia, si a pregatit deja primul transfer! Un jucator de la CFR Cluj il va urma la noua echipa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!