EXCLUSIV: Becali a marit oferta pentru Gnohere! Super detalii de la negocieri! "Am atata putere incat Dinamo nu mai exista pentru mine ca un concurent!"

Gigi Becali a povestit la Sport.ro detalii din negocierile pentru transferul lui Gnohere de la Dinamo.

"Eu niciodata nu o sa-i fac rau jucatorului, tensiuni la Dinamo. Nu fac asta. Ca sa facem magarii sa contactam jucatorul cand nu poti sa-l contactezi, eu nu fac! Eu respect reguli, regulamente si legi. Chiar si pe cele nescrise! Eu nu l-am contactat pe Gnohere, o sa va spun toata istoria"

"Eu am fost contactat de o persoana. Mi-a spus asa: il vreti? Il vreau. Vor un milion pe el. Nu dau un milion, dau 600.000 euro. Am ridicat la 700.000 euro si acum o ora la 800.000 euro. Nu am primit niciun raspuns."

"Mi-a spus ca el vrea sa vorbeasca cu mine. Am spus ca nu vorbesc cu el decat cu 6 luni inainte sa isi incheie contractul. Eu nu vreau sa iau de la Dinamo ca am o rautate pe ei. Mi-a dat Dumnezeu atata putere ca Dinamo nu mai exista pentru mine ca un concurent. Eu vreau sa castig in fata tuturor, nu concurez cu Dinamo. Am o ambitie mai mare cu ei ca sa le fac pe plac suporterilor, dar pe mine nu ma intereseaza Dinamo."

"Am zis ca ne intalnim peste 6 luni sa semnam. Mi s-a spus ca putem sa semnam de acum. Am zis ca nu. Semnam in prima zi de 6 luni. Eu respect reguli si legile! Nu o sa fac niciodata ceva ce nu e drept"

"Toata lumea trebuie sa inteleaga, eu respect contractele si omul. Omul nu este sclav. Jucatorul de fotbal are viata scurta, trebuie sa-si faca viitorul lui in 2, 3, 5, 7 ani. Nu e sclav, cum au unii parerea"

"Daca Gnohere va fi suspendat, nu a gresit cu nimic. El are 4000 euro salariu, 3000, si baiatul vrea sa-si faca si el viitorul. Pana acum nu a jucat, are 28 de ani. Are solutia sa vina in iarna la Steaua, sa joace un an si sa plece la arabi, sa ia un milion de euro pe an. Cum a facut si Szukala, cum a facut si Sanmartean, cum a facut si Pintilii, care acum a luat 3 milioane de euro, a castigat la FIFA"

"Acum Gnohere spune: care e trambulina pentru mine? E Steaua. Pentru ca alta echipa nu il ia de la Dinamo. De ce sa nu ia 15.000 pe luna si sa ia 5000? Nu exista rivalitate, sa inteleaga si suporterii. Fiecare om are familia lui, fanii sa-si vada de treaba lor, aici nu e pe dusmanie. E pe concurenta, pe bani, pe reguli si viata. Omul nu a gresit cu nimic. Are 5000 pe luna si s-a dus sa negocieze. Nu au vrut sa-i dea."

"Am inteles ca e un baiat foarte cuminte. Sa stai la Dinamo si sa spui ca vrei la Steaua... m-a impresionat.", a spus Becali la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies