FCSB Artur Jorge Geraldo Alves Gigi Becali Portugalia Liga 1

"Este unul dintre cei mai buni!" Fotbalistul dat afara pe usa din DOS de la FCSB e un adevarat STAR in Portugalia! Transformare INCREDIBILA pentru jucatorul care i-a parasit pe ros-albastri

Un jucator dat afara de la FCSB are Portugalia la picioare. Fundasul impresioneaza prin prestatiile sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Septembrie 2019, 14:15
Data actualizarii: Duminica 22 Septembrie 2019, 15:07

Artur Jorge nu a avut multe minute jucate in tricoul de la FCSB, prezenta lui in cadrul echipei fiind mai mult inexistenta. Portughezul de 25 de ani a fost etichetat dupa primul meci jucat in tricoul ros-albastrilor, cand a gresit si a inscris in propria poarta. 

Patronul, Gigi Becali, s-a descotorosit imediat de fundasul portughez, care joaca in prezent in tara natala si este unul dintre cei mai apreciati fundasi. Fostul fundas central al Stelei, actual FCSB, Geraldo Alves a vorbit la Digi Sport despre co-nationalul sau si prestatiile incredibile pe care acesta le are. 

"Artur Jorge e cel mai bun fundas acum. A fost dat afara de la Steaua, nu prea a jucat. Apoi a mers la Setubal, o echipa care lupta de obicei pentru evitarea retrogradarii, iar acum este unul dintre cei mai buni jucatori din Portugalia. Va ajunge cu siguranta la o echipa mai mare, mai ales ca este tanar", a spus Alves la Digi Sport.

Fundasul a fost la FCSB in sezonul 2017/2018, insa a jucat doar 4 meciuri in tricoul acestora, trei in Cupa Romaniei si unul singur in Liga 1. 

Modifică setările cookies