DUNAREA - DINAMO 1-0 | Rednic si-a ironizat jucatorii: "Ai mei erau in a 7-a zi de Paste! Noi tot ciocneam oua si ei jucau!"

DUNAREA - DINAMO | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Dinamo a pierdut al doilea meci din play-out, scor 0-1 cu Dunarea Calarasi. Mircea Rednic si-a ironizat jucatorii dupa acest esc.

"In repriza a doua nu am existat pe teren. Credeam ca simpla noastra prezentă in teren va aduce victoria. La cum ne-am comportat azi, nu meritam sa castigam. Felicit Dunarea, si-a dorit cu adevarat victoria. Ai mei erau in a 7-a zi de Paste. Noi tot ciocneam oua si ei jucau. Atatea pase gresite chiar nu am vazut. Imi asum infrangerea, eu nu am reusit sa ii fac sa inteleaga ca pentru ei acest meci e ca o finala. Le-am spus ca Dunarea va juca agresiv, ca au un antrenor care stie sa ii motiveze foarte bine. Dar asta s-a intamplat azi, am fost inexistenti", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT