DRAMA in familia lui Petre Grigoras! Fratele sau a decedat in urma infectiei cu Covid-19: "N-am putut merge la inmormantare. In 5 minute l-au ingropat."

Superliga DRAMA in familia lui Petre Grigoras! Fratele sau a decedat in urma infectiei cu Covid-19: "N-am putut merge la inmormantare. In 5 minute l-au ingropat."
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 14:25
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 14:32

Petre Grigoras traieste o adevarata drama dupa ce fratele sau a fost rapus, luni, de coronavirus.

Fratele lui Petre Grigoras, actualul antrenor al Forestei Suceava, a incetat din viata luni, iar decesul a fost consemnat in spitalul din Bacau.

Fostul antrenor din Liga 1 spune ca nici macar nu si-a putut inmormanta fratele cum se cuvine si trece printr-o perioada foarte dificila:

"Traiesc foarte prost aceasta perioada. Ieri mi-a murit un frate de coronavirus, am si alte probleme. El era in Zemes, in zona Bacaului, a fost rapus de aceasta boala la 59 de ani. N-am putut merge la inkormantare. Astazi in 5 minute l-au bagat in mormant, fara slujba, familia este in carantina, este ingrozitor, dar asta-i viata", a spus Petre Grigoras pentru doarromania.ro

Petre Grigoras le-a pregatit de-a lungul carierei pe Farul, Onesti, Otelul Galati, Poli Iasi, Pandurii, CFR Cluj, Targu Mures, Poli Timisoara si Foresta Suceava.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!