Dorit de Steaua, Bogdan Stancu nu are loc la Dinamo, Szekely este singura tinta a cainilor!

TALNAR:”AVEM CEI MAI BUNI ATACANTI DIN ROMANIA”
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2008, 18:01
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2008, 18:01

Antrenorul Cornel Talnar considera ca are patru atacanti foarte buni si ca Dinamo nu are nevoie de Bogdan Stancu, de la Unirea Urziceni. Dinamo a pus ochii pe Szekely care e sinhua tinta a lui Dinamo, anunta Talnar. 

"Avem patru varfuri, cele mai bune din Romania, bine pregatite si puse la punct si nu au cum sa nu dea randamentul pe care l-au aratat cu jumatate de an in urma. Am inteles ca sunt discutii cu Szekely, dar noi nu vom aduce mai mult de doua piese pe partea dreapta unde suntem deficitari" a spus Talnar. 

"Nu stiu daca straini, pentru ca astia care au venit pana acum nu au dat randamentul pe care l-am dorit noi. Eu sunt adeptul jucatorilor din campionatul nostru, jucatori tineri, care vor performanta, cu foame de fotbal. Strainii sunt doar niste mercenari care vin pentru bani", a mai spus antrenorul dinamovist.

"Singurul care a plecat este Chiacu la Dacia Mioveni. Nu se pune problema sa plece si Ganea. Eu tin sa ramana aici pentru ca e un jucator de perspectiva pe care vreau sa-l arunc in lupta", a incheiat Talnar 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies