VIDEO EXCLUSIV Dinamo este Gaz Metan 2.0! Iuliu Mureșan a anunțat în direct transferul unui nou jucător: „Și-a dat acordul!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:10
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:17

Ziua și transferul la de la Gaz Metan la Dinamo.

Dinamo a profitat de situația critică de la Gaz Metan Mediaș. Din cauza datoriile pe care ardelenii le-au înregistrat, 9 jucători au fost declarați liberi de contract, cu obligativitatea să-și găsească un nou angajament în 5 zile, altfel vor trebui să se întoracă la Mediaș.

Iar Iuliu Mureșan a anunțat oficial la Ora Exactă în Sport, la PRO X, pe 16 februarie, că a semnat deja cu Răzvan Grădninaru (26 ani), Gabriel de Moura (33 ani) și Vlad Morar (28 ani). Însă, directoul special al lui Dinamo și Flavius Stoican mai doresc un fotbalist de la Gaz Metan Mediaș, pe Christian Irobiso (28 ani), care are o situație mai încâlcită. 

Mureșan: „Sperăm să-l putem înregistra”

„Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra. Va crește clar valoare lotului și nivelul jocului. Dar până atunci, avem un meci foarte greu cu Gaz Metan Mediaș. Meciurile astea nu sunt ușoare, am văzut și cu Clinceniul, când au pierdut la Pitești greu. 

Întâi ne gândim la o prezență la baraj, dar ne-am plăcea să ne salvăm direct. Important este să ne salvăm. Eu sunt convins că vom avea prima șansă cu acești jucători care vor juca 12-13 meciuri împreună împotriva unei echipe din Liga 2”, a declarat Iuliu Mureșan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În acest sezon de Liga 1, atacantul nigerian a bifat 21 de meciuri pentru Gaz Metan, în care a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!