Liga 1

Dica nu plange dupa Budescu: "Nu mai avem nevoie de decar!" Fotbalistul care poate aduce titlul dupa 3: "Am mare incredere in el, sper sa explodeze!" E si favoritul patronului

FCSB a pierdut in aceasta vara un jucator esential. Budescu a plecat in Arabia Saudita, la echipa lui Marius Sumudica.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 13:02
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 13:09

Nicolae Dica nu este ingrijorat inainte de startul sezonului. Antrenorul FCSB spune ca schimbarea sistemului in 4-3-3 il ajuta sa nu mai fie dependent de un numar 10 clasic.

Si chiar si asa, FCSB are in lot suficienti jucatori responsabili cu fantezia si creatia. Tinerii Man, Tanase, Coman si Morutan sunt candidati cu sanse reale pentru a-l inlocui pe Budescu.

"In acest moment am schimbat sistemul, nu mai avem un decar, un jucator in spatele atacantului. Dar avem Man, Tanase, fotbalisti care au marcat multe goluri. Speram ca si Coman sa faca meciuri bune pentru echipa. Avem si Morutan, un jucator cu o tehnica foarte buna. Sunt jucatori care il pot inlocui pe Budi.

Mi-as dori sa explodeze cat mai multi jucatori anul asta. Man a facut un salt anul trecut si sper ca anul asta sa faca si mai mult, am mare incredere in el",
a declarat Dica in cadrul unei conferinte de presa.

Dennis Man este unul dintre jucatorii preferati ai lui Gigi Becali. Omul cu banii de la FCSB spera sa il transfere pe Man pentru cel putin 20 de milioane de euro in viitorul apropiat.

Modifică setările cookies