Deac, cel mai bun om din Supercupa! "Nuno Claro merita acest titlu!"

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Iulie 2010, 23:53

Ciprian Deac a fost desemnat cel mai bun jucator al Supercupei Romaniei, castigata, duminica, de ardeleni, cu scorul de 4-2 dupa loviturile de departajare, in fata echipei Unirea Urziceni.

Suporterii clujeni au fluierat brigada de arbitri in momentul in care aceasta a fost premiata de directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

Trofeul Supercupei Romaniei i-a fost inmanat capitanului Ricardo Cadu de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Edilul clujean a fost huiduit de fanii CFR-ului, dupa ce a avut parte de acelasi tratament, joi, la prezentarea lotului formatiei Universitatea Cluj, nou-promovata in Liga I.

La finalul premierii, organizatorii au pus in scena un foc de artificii.


"Nu stiu daca meritam titlul de cel mai bun om al meciului. Nuno Claro a fost incredibil. El e omul meciului. Autogolul lui Kivuvu ne-a turnat plumb in picioare, dar ne-am revenit si totul a fost bine. Speram sa castigam si in campionat. Dedic golul familiei mele" a declarat Deac la finalul meciului.

VIDEO Golul marcat de Deac in prelungiri!

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Întrebarea lui Cristian Leonte care l-a pus în încurcătură pe Klaus Iohannis
BRAT