Dan Petrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: "Bate extraordinar loviturile libere!"

Dan Petrescu CFR Cluj Gaz Metan Medias nasser chamed Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 17:25
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 17:27

CFR Cluj se pregătește de meciul cu Gaz Metan Mediaș, din deplasare, programat sâmbătă, de la 19:55, în etapa cu numărul 26 din Liga 1.

Cu patru egaluri consecutive în campionat, CFR Cluj încearcă să nu mai facă pași greșiți până la încheierea sezonului regulat pentru a avea un avans cât mai rapid la intrarea în play-off, însă Dan Petrescu se așteaptă la o misiune dificilă la Mediaș, în ciuda problemelor financiare de la echipa antrenată de Ilie Poenaru.

Dan Petrescu: "Chamed e la fel de bun ca Deaconu, bate extraordinar loviturile libere și cornerele"

Antrenorul campioanei a remarcat eficiența medieșenilor la fazele fixe și s-a arătat impresionat de calitățile lui Nasser Chamed (28 de ani), mijlocașul care a preluat din atribuțiile lui Ronaldo Deaconu.

"Din 20 de goluri marcate de ei, 10 sunt din faze fixe. Deaconu bătea foarte bine, dar cred că Chamed e la fel de bun, bate extraordinar loviturile liberele și cornerele. Sunt convins că atuurile lor vor fi fazele fixe și contraatacurile. Așa vor aborda acest meci, se vor apăra, vor juca pe contraatac și vor încerca să profite de fazele fixe.

Mie mi se pare că vor trăi, eu așa îi simt. Mâine vor juca cu determinare pentru că întâlnesc campioana. Mediașul a avut tot timpul un sprit aparte, ceva fac în orășelul ăla al lor. Noi avem tot timpul nevoie de victorie, ar fi o victorie importantă, dar hai să vedem ce va fi", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Nasser Chamed a jucat în 25 de meciuri din acest sezon și a marcat un gol. Mijlocașul din Insulele Comore joacă din 2017 la Gaz Metan Mediaș, după transferul de la Nimes.

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu 61 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș se află pe poziția 14, cu 22 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!