Dan Petrescu are oferta de aproape 5 milioane de euro! Decizia luata de antrenor dupa un nou titlu cu CFR Cluj

Dan Petrescu a reusit sa pastreze titlul la Cluj!

Dan Petrescu a castigat din nou titlul cu CFR Cluj in Liga 1 si a promis, la conferinta de presa de dupa meciul cu FCSB, ca nu va mai parasi echipa la fel cum a facut-o anul trecut. 

Antrenorul clujenilor spune ca va ramane sa lupte pentru calificarea in grupele cupelor europene in ciuda faptului ca are oferte care se apropie de 5 milioane de euro. 

"Suta la suta vor ramane. Numai daca nu ma dau cei de la CFR afara. Voi ramane si voi incerca, pentru ca am promis. Sunt oferte, am oferte clare, dar nu vreau sa le aud", a spus Dan Petrescu. 

Imediat, acesta a fost intrebat ce se va intampla in cazul in care va fi sunat de impresar si i se va oferi un contract de 5 milioane de euro. 

"Sa stiti ca se apropie de ce ai zis, dar am zis ca vreau sa ma concentrez acum la CFR Cluj", a fost raspunsul antrenorului. 

Sezonul trecut, Dan Petrescu a castigat titlul in Liga 1 cu CFR si a plecat imediat in China, acolo unde a primit un salariu regesc.  

Acum, antrenorul doreste sa duca CFR Cluj in grupele cupelor europene, insa are nevoie de transferuri de top pentru a reusi acest lucru. Petrescu a spus ca doreste patru titulari si jucatori tineri, pentru ca la acest capitol, CFR este in urma FCSB, Viitorul si Craiova. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT