"Cum vi se pare Ordonanta de gratiere data de PSD?" Sumudica a comentat situatia in stilul propriu :) Ce a zis

Sumudica a vorbit despre evenimentele politice, trimitand iar o ironie catre Comisia de Disciplina, in fata careia s-a trezit de mai multe ori in ultima perioada, incepand de la suspendarea pentru pariuri si pana la "autodenuntul" facut de conducerea Astrei.

Sumudica a vorbit despre relatia cu conducerea Astrei: "Nu am ce relatie sa mai am cu cei de la echipa atata timp cat se poarta asa, nu am nevoie de banii aia ca deocamdata am o relatie materiala buna", a spus Sumudica despre situatia de la Astra, acolo unde a fost reclamat de conducere la Comisia de Disciplina, iar el la randul sau i-a reclamat pentru neplata salariului.

Acesta i-a urat succes lui Rotariu, care s-a transferat in Belgia, la Brugges: "Ii doresc succes lui Rotariu, Dinamo trebuie sa aduca ceva in loc ca e nasol, i-au plecat doi jucatori foarte importanti.", a spus antrenorul campioanei.

Intrebat ce parere are despre evenimentele politice din ultima zi, Sumudica a spus: "Nu vreau sa vorbesc despre ce se intampla in strada ca poate ma cheama pe la comisie si nu vreau sa ajung iar acolo".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies