Superliga

Cum va arăta primul 11 al CFR-ului odată cu venirea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu începe o nouă aventură la CFR Cluj. 

Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 00:58
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 01:31

Dan Petrescu s-a întors la CFR pentru al treilea mandat de antrenor. Eliminarea rușinoasă din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6 la general, l-a făcut pe Neluțu Varga să apeleze la tehncianul care i-a asigurat cele mai mari succese din istoria clubului, cu toate că Șumudică avea punctaj maximum în Liga 1 după șase etape și a calificat echipa în grupele Conference League. 

În aceeași zi în care Petrescu a fost anunțat oficial la CFR, Bogdan Mara a confirmat că Mihai Bordeianu (29 ani), Emmanuel Culio (38 ani) și Florin Ștefan (25 ani) sunt noii jucători transferați de gruparea din Gruia. 

  • Cum va arata primul 11 al CFR-ului odată cu venirea lui Dan Petrescu

Astfel, primul 11 al CFR-ului ar putea arăta total diferit față de cel al aliniat de Marius Șumudică, mai ales în Conference League, unde Petrescu nu este nevoit să folosească un fotbalist U21. 

Bălgrădean - Manea, Cestor, Burcă, Camora - Culio, Bordeianu, Sigurjonsson - Deac, Alibec, Păun 

Se vehiculează că Arlauskis nu va continua la campioana României după demiterea lui Marian Copilu. De altfel, portarul lituanian și-a declarat în repetate rânduri afecțiunea pentru fostul președinte al grupării din Gruia și a fost foarte vocal la ultima ședință cu Șumudică antrenor, ținută în garaj, declarând :„La circ am fost, dar asemenea circ nu am văzut niciodată! Ați văzut ce s-a întâmplat când nu a fost Marian Copilu la club!”.

Pentru partidele din Liga 1, antrenorul clujenilor poate miza pe Meleke, Itu și Petrila pentru a respecta regula jucătorului U21. 

În ultimul meci pe care Dan Petrescu l-a condus la CFR, din 20 noiembrie 2020, cu Poli Iași, 0-1, a mizat pe o formulă total diferită:

Sandomierski - Manea, Zunic, Ciobotariu, Latovlevici - Aurelio, Suares - Chipciu, Carnat, Costache, Vojtus

Bălgrădean și Burcă au fost menajați, iar Susic, Păun, Debeljuh și Rondon au fost aruncați în repriza a doua, însă aceștia nu au putut să întoarcă rezultatul, 0-1, iar moldevenii au obținut cele trei puncte. 

Primul meci al lui Petrescu de la revenirea la CFR va fi în deplasare la FC Botoșani, pe 11 septembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!