Mihai Rotaru Adrian Mititelu Universitatea Craiova Superliga

"Croșeul" lui Rotaru când a fost întrebat de meciul cu echipa lui Adrian Mititelu

Patronul Universității Craiova a prefațat partida cu FCU.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 16:29
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 16:47

Meciul Universitatea Craiova - FCU Craiova are loc pe 3 decembrie, iar Mihai Rotaru susține că are emoții pentru partida cu trupa finanțată de Adrian Mititelu. 

Tactică sau nu de "adormire" a adversarului, strategia lui Rotaru e construită în primul rând pe respect pentru adversari. Omul de afaceri din fruntea grupării antrenate de Mirel Rădoi nu ezită însă să și trimită o săgeată învelită în venin spre rivala din oraș. "Pentru ei e meciul anului. Pentru noi e un meci important", spune Rotaru. 

Mihai Rotaru: "Ăsta e profilul unei retrogradate"

Patronul celor de la Universitatea are însă momentan de rezolvat relația plină de frământări între Rădoi și patru jucători importanți. 

„Am emoții și dacă joc cu echipa a doua a lui Papură. Dacă joc cu Mioveni am emoții, dacă joc cu Botoșani am emoții, dacă joc cu FC U am emoții. Dacă joc cu FCSB am emoții. Am emoții din toate punctele de vedere. Noi suntem 99% în play-off în acest moment.

Din calculele noastre trebuie să facem 11 puncte în 14 etape. Ceea ce e greu de crezut că putem să intrăm într-o situație  și să nu le face. Sunt bucuros că avem cinci puncte în plus față de tur. Ne-am fi dorit să avem șapte.

Acum ne dorim să avem 20 de puncte în plus față de tur, ca să ne batem la campionat cu șanse reale. Pentru ei (n.r. – FC U Craiova 1948) e meciul anului, pentru noi e un meci important, dar pentru ei e meciul anului. Dacă mă întrebați pe mine, ăsta e profilul unei retrogradate.

Echipele care joacă frumos pierd fiecare meci. Aduceți-vă aminte de Iași, de Mediaș, cu Chamed, cu toți. Mai bine să faci un X decât să pierzi”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies