VIDEO EXCLUSIV Cristi Chivu, dorit de un club de tradiție din România! Declarația făcută de patron

Fostul căpitan al naționalei e antrenor la Inter Primavera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 16:37
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 11:22

Zece meciuri a adunat Rapidul cu Mutu pe bancă sezonul precedent, reușindă să adune în medie 2.2 punte pe meci.

Victor Angelescu a deszvăluit că l-a urmărit pe Adrian Mutu o perioadă mai lungă înainte să-l convingă să vină în Giulești. Mai mult, acesta a dezvăluit că atât Chivu, cât și Hagi s-au aflat în vizorul său.

  • Cristi Chivu

„Păi dacă nu aveam (n.r. - încredere), nu îl puneam antrenor, nu? Avem încredere 100% și sezonul ăsta va fi altceva, deci va trebui clar să ne batem să intrăm în playoff și să ne batem cel puțin pentru un loc de cupe europene.

Are un potențial din ce îl văd eu foarte bun, dar până la urmă ține de el să facă acest pas. Eu cred că dacă la Rapid va avea rezultate foate bune și faptul că a fost un mare fotbalist, îl va ajuta să facă pasul într-un campionat mai puternic”, a spus Victor Angelescu pentru PRO ARENA.

Întrebat dacă l-a urmărit pentru o perioadă lungă de timp, Angelescu a recunoscut că da și dezvăluit că a mai avut alți doi antrenori în vizor.

„Normal, cine nu l-a urmărit pe Mutu sau pe Hagi sau pe Chivu? Da, îl urmăream. Un jucător de excepție, să sperăm că ajunge măcar la fel de bun ca antrenor”, a mai spus Angelescu.

Rapid își face echipă de titlu! Giuleștenii s-au înțeles cu alți trei jucători, după transferul lui Paul Iacob

Rapid își întărește lotul pentru sezonul următor, în care va avea ca obiectiv calificarea în play-off. Paul Iacob a semnat deja cu gruparea din Giulești.

După fundașul de la Chindia, Rapidul lui Dan Șucu mai pregătește și alte transferuri răsunătoare, anunță playsport.ro. 

Cristi Ganea, internaționalul român cu opt selecții la echipa națională, dar și Dumitru Cardoso și Marco Dulca au fost deja convinși să semneze cu echipa lui Adrian Mutu - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!