Decizia care i-a enervat pe stelisti! Chipciu a scapat SINGUR cu Cerniauskas, tusierul a aratat offside! A FOST?

Decizia care i-a enervat pe stelisti! Chipciu a scapat SINGUR cu Cerniauskas, tusierul a aratat offside! A FOST?

Chipciu a avut o sansa mare de gol cu Dinamo, dar a fost oprit din drumul spre poarta de arbitru.

Jucatorul Stelei a scapat singur spre poarta lui Cerniauskas in minutul 38 al meciului cu Dinamo, dar tusierul l-a atentionat pe Alexandru Tudor ca acesta se afla in afara jocului.

Faza a fost oprita in momentul in care Cerniauskas era iesit din poarta, iar Chipciu incerca sa-l dribleze.

Stelistii au protestat, sustinand ca Alex Chipciu se afla in pozitie regulamentara in momentul pasei. Iata si imaginea de la reluarea acestei faze, in momentul pasei:

Comenteaza: A fost sau nu offside?

Captura foto: DolceSport.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies