CFR promite sa domine Liga 1 sezonul urmator! Motivele pentru care a fost prelungit contractul lui Dan Petrescu
Duminica 08 Aprilie 2018, 16:00

CFR promite sa domine Liga 1 sezonul urmator! Motivele pentru care a fost prelungit contractul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu isi va prelungi contractul cu CFR Cluj.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a declarat ca decizia conducerii vine in contextul in care echipa a avut rezultate foarte bune in acest sezon si are sanse mari de a castiga titlul desi nu acesta a fost obiectivul principal la startul sezonului.

De asemenea, dorinta de a crea o echipa cu adevarat redutabila pentru sezonul urmator a fost un alt motiv pentru care i s-a propus prelungirea lui Petrescu.

"Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu de a continua inca un an fata de ce avea. Deci asta demonstreaza faptul ca suntem foarte multumiti de ce a realizat el aici. Ceea ce am realizat toti impreuna si echipa nu se construieste doar intr-un an de zile. E nevoie de mai mult timp, de continuitate. Acum abia am reusit sa cream un grup, o atmosfera buna in echipa si suntem convinsi ca la anul rezultatele si jocul vor fi mult mai bune",
a declarat Bogdan Mara.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale