Liga 1

Cersetorii din Bucuresti profita din plin de finala: ce strategii de marketing au implementat in RATB :) 5 bile negre pe care ni le-au dat spaniolii:

ATLETICO MADRID - BILBAO, miercuri ora 21.45, IN DIRECT la PRO TV si pe www.voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Mai 2012, 11:53
Data actualizarii: Marti 08 Mai 2012, 13:15

Bucurestiul, orasul contrastelor uriase, i-a fascinat pe spanioli. Majoritatea jurnalistilor iberici veniti pentru finala Europa League s-au declarat incantati de capitala care zacea in bezna in urma cu 25 de ani.

"Este ciudat pentru multa lume, dar e unul dintre cele mai frumoase orase din Estul Europei", au titrat cei de la El Correo, un ziar important din Tara Bascilor.

In ziare si pe site-urile de sport din Spania s-a scris astazi si despre partea intunecata a Bucurestiului:

- taximetristii: "Sunt multi pirati, taximetristii romani sunt recunoscuti pentru asta. Unii indraznesc chiar sa fie mai escroci decat cei din Maroc" :)

- infrastructura: "Drumurile lasa de dorit, locurile de parcare din Bucuresti aproape ca nu exista."

- traficul: "Este foarte periculos sa circuli prin Bucuresti. Mare atentie la troleibuze si tramvaie."

- cainii maidanezi - chiar daca multi au fost dusi in adaposturi din afara Bucurestiului, unii caini fara stapani au ramas pe strazi, spre uimirea turistilor care nu sunt obisnuiti cu un asemenea peisaj.

- cersetorii care sunt nelipsiti in orice intersectie, dar si in mijloacele de transport in comun.

Cersetorii din Bucuresti profita cat pot de finala Europa League. Astazi, in RATB, cersetorii romani erau imbracati cu insemne ale echipelor spaniole si vorbeau in engleza cu calatorii: "Give me one euro, please. I want to go to the final." :)


Modifică setările cookies