"Cateodata nu te poti opune dorintelor altor oameni!" Torje a vorbit despre experienta la Dinamo! Echipa din Romania la care n-ar juca niciodata

Gabi Torje a vorbit despre experienta sa la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 07:39
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 07:39

Fotbalistul a marturisit ca si-ar fi dorit sa joace mai mult, insa nu a fost lasat. 

"Mi-as fi dorit sa joc mai mult si sa ajut Dinamo mai mult. Cateodata nu te poti opune dorintelor altor oameni. Am luat totul ca atare, m-am concentrat pe pregatirea mea, atat am putut sa ajut Dinamo, n-am fost lasat mai mult sa ajut Dinamo, pana sa fie acel meci la Giurgiu in care am pierdut calificarea in play-off. Sunt convins acum ca daca ne-am fi calificat, alta ar fi fost situatia", a spus Torje. 

In ciuda acestui lucru, fotbalistul spune ca nu regreta ca s-a intors la Dinamo si considera ca nu a facut asta pentru a-si relansa cariera. 

"La ora respectiva cariera mea nu era de relansat, nu eram intr-un moment prost. Venisem dupa 20 de meciuri in Turcia in care marcasem cinci goluri la o echipa care avea doar trei victorii. Nu eram la o echipa de top la care marcasem cinci goluri. Nu regret ca am venit la Dinamo, n-o sa regret nimic din ce am facut in cariera mea de sportiv si in viata asta", a marturisit Torje. 

Mijlocasul rusilor de la Akhmat Grozny ia in calcul si o revenire la Dinamo spre finalul carierei. 

"Nu stiu ce sa spun acum, niciodata sa nu zici niciodata. Deocamdata am contractul in Rusia, mai dureaza cateva zile, mai dureaza cateva zile pana voi vedea daca voi continua acolo sau voi pleca in alta parte", a spus sportivul. 

Gabi Torje e deschis si catre alte echipe din Liga 1, dar are una la care n-ar juca niciodata - FCSB. "Aici nu. Nu ar fi posibil niciodata, dar este posibil sa ajung si la alta echipa din tara", a marturisit mijlocasul. 

El spera, totodata, sa fie convocat si la nationala, insa este constient ca nu depinde numai de calitatea jocului sau, ci si de selectioner. 

Modifică setările cookies