Câte bilete au fost cumpărate până acum la FCSB - Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Craiova Etapa 8 Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 August 2023, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 30 August 2023, 19:02

FCSB a pierdut în ultima etapă cu UTA Arad, scor 1-2.

Cele două cluburi s-au înfruntat în a șaptea etapă din Superliga României pe arena „Francisc von Neuman” din Arad. Cu doi jucători eliminați (Alexandru Pantea & Florinel Coman), FCSB a pierdut, în consecință, șirul victoriilor consecutive din startul noului sezon.

Câte bilete au fost cumpărate până acum la FCSB - Universitatea Craiova

În a opta etapă din Superliga, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova la București sâmbătă, 2 august, ora 21:45. Cum Arena Națională e indisponibilă din cauza desfășurării unui eveniment în perioada respectivă, roș-albaștrii au fost nevoiți să închirieze din nou stadionul „Steaua” din Ghencea.

Ghencea are o capaciate de 31.254 de locuri, iar până acum la FCSB - Universitatea Craiova au fost vândute, conform GSP, aproximativ 11.000 de bilete. 

În urmă cu câteva zile, FCSB a anunțat pe rețelele social media prețul biletelor pentru meciul împotriva oltenilor. În consecință, cel mai ieftin tichet e la peluză, 30 de lei, în timp ce cel mai scump e la VIP și costă 200 de lei.

„Bilete online pentru FCSB - Universitatea Craiova!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie - 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ - 30 LEI

TRIBUNA 2 - Inel 2 - 40 LEI

TRIBUNA 2 - Inel 1 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 2 - 60 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 1 - 100 LEI

VIP - 200 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua”, conform următorului program:

VINERI, 1 septembrie - 11:00 - 19:00

SÂMBĂTĂ, 2 septembrie - 11:00 - 21:45”, se arată în comunicatul oficial emis de FCSB.

UTA Arad - FCSB 2-1

Florinel Coman a deschis rapid scorul în minutul patru, din pasa lui Darius Olaru. Însă, în minutul 18 Andrej Fabry a restabili egalitatea, în urma unui henț controversat comis în careu de Alexandru Pantea.

În repriza secundă, Godberg Coope a adus-o pe UTA Arad în avantaj, în minutul 60. Cu doi jucători eliminați (Alexandru Pantea, 45+4', Florinel Coman 83'), FCSB a pierdut șirul celor cinci victorii consecutive în Superliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!