Luni 16 Aprilie 2018, 22:47

"Budescu nu va mai face aceeasi greseala! Mai avem 5 finale!" Ce a spus Pintilii dupa ce a marcat un GOLAZO cu Astra


	"Budescu nu va mai face aceeasi greseala! Mai avem 5 finale!" Ce a spus Pintilii dupa ce a marcat un GOLAZO cu Astra

Astra 0-3 Steaua / Mihai Pintilii a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in deplasarea de la Giurgiu.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mihai Pintilii a marcat un golazo in fata Astrei si a dat pasa de gol pentru Man imediat dupa pauza. El a vorbit si despre situatia lui Budescu, schimbat din nou la pauza.

"O victorie, 3 puncte, mai avem 5 finale pana la titlu. Nu prea dau, dar mi-a iesit. Ma bucur ca am castigat. Aveam o teama sa mai trag la poarta, dar mi-a venit <sarita> si am tras.

Budescu e un jucator profesionist si nu cred ca mai face greseala pe care a facut-o. E un lot valoros, orice jucator care vine de pe banca e de aceeasi valoare.

Patronul a fost acum 4 zile, a venit si ne-a tinut un discurs. Pe unii ii critica, pe unii ii lauda, asa cum face el. Florin Tanse face un sezon fenomenal chiar daca nu il vede lumea, Lucian Filip este extraordinar dupa ce accidentari a avut" a spus Mihai Pintilii la Digi Sport.

 

Citeste si:
Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”