Botosani 1-1 Craiova | S-a dat LOVIT, dar Botosaniul tot nu-i da voie sa plece! Raspunsul senzational al lui Croitoru cand a fost intrebat de Ongenda

Botosani 1-1 Craiova | S-a dat LOVIT, dar Botosaniul tot nu-i da voie sa plece! Raspunsul senzational al lui Croitoru cand a fost intrebat de Ongenda

Ongenda are oferta de la Chievo, dar Botosaniul nu-i da voie sa plece chiar daca vara viitoare il pierde gratis!

Croitoru e categoric: "Ongenda nu pleaca. El alege daca vrea sa stea in tribuna un an sau daca vrea sa joace".

Antrenorul Botosaniului e multumit cu egalul de azi in fata Craiovei si spune ca vrea s-o bata in etapa urmatoare pe campioana CFR.

"Craiova a jucat frumos, ii felicit pe aceasta cale, e un rezultat echitabil. Din pacate, jocul nostru din seara asta n-a fost unul care sa-i expuna la greseli. Atat s-a putut in seara asta, mergem mai departe. Mergem la Cluj sa castigam. Folosesc jucatorii pe care-i am, datoria mea e sa ii antrenez pe toti.

Ongenda nu pleaca. Mai are un an de zile contract. Alege el cum si-l petrece: in afara lotului sau pe teren. A zis ca-l doare abdomenul, ca nu stiu ce are... Nu puteam sa-l bag azi. Nu pot sa iau in echipa un jucator care face astfel de lucruri. Cine-l invata pe el, il invata gresit. E treaba lui si a impresarilor. Jucatorul are un an de contract cu noi, isi alege el cum vrea sa ramana. Decizia noastra e luata. Il astept sa se decida, nu fac niciun pas inapoi fata de ce mi-am propus", a spus Croitoru la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT