Reactia lui Gigi Becali dupa ce Sindicatul Administratiei Penitenciarelor l-a cerut din nou dupa gratii

Reactia lui Gigi Becali dupa ce Sindicatul Administratiei Penitenciarelor l-a cerut din nou dupa gratii

Steaua - Sporting Lisabona se vede la ProTV, miercuri de la 21:45

UPDATE: Gigi Becali recunoaste ca i-a dat mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava, dar spune ca nu se teme ca acest lucru ar putea sa il trimita din nou dupa gratii.

"La mintea lor de doi lei, ei cred ca se poate orice. Cum sa ceara revocarea eliberarii? Sunt tampenii. Da, am dat mesaje. Si ce? N-am emotii", a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.


Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta in aceasta dimineata ca a solicitat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa ia masuri in urma amenintarilor pe care Gigi Becali, aflat in perioada de supraveghere dupa eliberarea conditionata, a recunoscut public ca le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava. Sindicalistii sustin ca se impune revocarea liberarii conditionate in cazul finantatorului FCSB.

"Ex-detinutul Gheorghe Becali a intervenit in direct intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cat se poate de explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali", spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Ei sustin ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea eliberarii conditionate pentru Gigi Becali, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, "fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)".

Gigi Becali a fost eliberat conditionat in aprilie 2015, in baza unei decizii definitive a Tribunalului Constanta, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare. El a fost condamnat, in mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies