Arcul de Triumf, interzis „câinilor”! Unde va juca Dinamo meciul cu Oțelul Galați 

Arcul de Triumf Dinamo Otelul Galati Stadionul Arcul de Triumf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 15:52
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 15:52

Rămasă fără stadion, Dinamo nu poate juca pe Arcul de Triumf partidele de pe teren propriu. 

Dinamo a început cu dreptul primul sezon din istorie în Liga 2. „Câinii” au învins-o pe Progresul Spartac, 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Antonio Burdușanu (17 ani), în minutul 27. 

În următoarea rundă, Dinamo o va întâlni pe Oțelul Galați pe teren propriu. Cum stadionul din Ștefan cel Mare nu mai îndeplinește cerințele, oficialii alb-roșilor au optat pentru arena de pe Arcul de Triumf. Doar că s-au lovit de același refuz ca rivala FCSB, de data aceasta administratorii stadionului invocând că înlocuiesc suprafața de joc, așa că au fost nevoiți să aleagă stadionul din Clinceni. 

„Primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, se va disputa pe Arena Clinceni, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru site-ul oficial al clubului, dinamo1948.ro. 

'Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă Arcul de Triumf, însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii  Arcului de Triumf au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni'”, a declarat Vlad Iacob.  

Biletele pentru partida Dinamo 1948 vs Oțelul Galați vor fi puse în vânzare pe platforma partenerului oficial de ticketing al clubului, Bilete.ro. 

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul Arcul de Triumf sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni”, este comunicatul oficial emis de Dinamo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!