Mihai Stoica Cosmin Contra FCSB Gigi Becali Superliga

Antrenorul pe care Mihai Stoica l-ar aduce la FCSB după ce Gigi Becali a spus că și-ar dori tehnician străin la echipă: „El e străin sau român?” 

Gigi Becali a fost furios după umilința cu Silkeborg din grupele UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 10:14
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 10:16

FCSB a pierdut cu scor general 0-10 dubla manșă cu Silkeborg din grupele Conference League, iar Gigi Becali s-a dezlănțuit după ce a văzut umilința trăită de echipa sa. Patronul de la FCSB a dat de pământ cu jucătorii săi, care nu au reușit să marcheze niciun gol în cele două meciuri, criticându-i dur, în special pe cei în schimbul cărora a achitat sume importante de bani. 

Mai mult, patronul a dezvăluit că ia în calcul posibilitatea aducerii unui antrenor străin la echipă, spunând că tehnicienii români nu sunt actualizați cu fotbalul european și cu modul în care acesta a avansat. 

Mihai Stoica a dat un nume de antrenor pe care îl vede potrivit la FCSB 

Nici Mihai Stoica, managerul general al echipei, nu a scăpat de „gura” lui Gigi Becali, care a spus că nu se pricepe la transferurile jucătorilor. Întrebat recent ce antrenor ar aduce la FCSB, oficialul vicecampioanei a fost reticent în a oferi un răspuns, însă a dat un nume, cel al lui Cosmin Olăroiu. 

„(n.r. dacă aveaţi mână liberă, pe cine aduceaţi?) Dacă se întâmpla asta şi Dică renunţa, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă voia să aducă un antrenor.

În niciun caz. Asta vă spun 100%, nu 99,99%. (n.r. mă interesează dacă aţi merge pe mâna unui antrenor străin sau român) Olăroiu e antrenor străin sau român?

(n.r. să şi poată fi adus...) Gigi poate să îl... mi-e foarte greu să răspund la întrebare, da-ţi-mi nume şi atunci poate că... nu am unde să... nu pot să răspund la întrebare”, a spus MM Stoica, potrivit Orange Sport.

VIDEO - Rezumatul meciului FCSB - Silkeborg 0-5

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!