Borcea: "Am o lista cu trei antrenori: Andone, Andone, Andone"

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 17:17

Cristi Borcea a vorbit despre plecarea lui Bonetti si toate problemele de la Dinamo. Seful din Stefan cel Mare spune ca italianul a gresit in relatia cu actionarii, iar vorbele dure adresate lui Vasile Turcu i-au adus demiterea.

"L-am sustinut pe Bonetti"
“S-a pus toata aceasta presiune artificiala pe Dinamo. Nu stiu cine are de castigat de pe urma aceastei presiuni. Mass-media cauta tot felul de dispute care nu fac decat rau cluburilor, dar si fotbalului.

Am legatura atat cu venirea cat si cu pleacare alui Drayo Bonetti. Cand a venit pentru prima oara, toata presa a incercat sa ii scoata in evidenta CV-ul. Am mers pe mana lui. Am mers in Franta cu echipa si am vazut cum este jocul echipei. Luam bataie de la toti si cu toate astea am mers pe mana lui. Dupa meciul cu Porto am zis ca o sa vedeti o alta echipa Dinamo. Dupa fiecare meci am dat incredere echipei si am fost alaturi de el.

"Nu puteam fi angajatii lui Bonetti"
Daca vroiam sa il schimbam pe Bonetti dupa meciul cu Galati aveam cea mai buna solutie. Am mers cu el mai departe. Dupa meciul cu Panathinaikos am facut o singura remarca: Pulhac sa faca parte din lot, nu sa stea in tribuna. De aici au venit declaratiile lui. Am vorbit cu Badea pentru binele lui Dinamo si am zis sa mergem mai departe. El s-a dus intr-o conferinta de presa si a negat ce a zis despre mine si a dat foarte tare in Vasile Turcu. Noi nu puteam fi angajatii lui Dario Bonetti.

"Nu i-am impus jucatori lui Bonetti"
In momentul in care a venit in turneu in Franta, am discutat cu Bonetti, insa nu i-am spus niciodata ce jucatori sa foloseasca. Aveam sedinte in fiecare saptamana. Asa este si la echipele mari. Sunt lucruri pe care nu le poti face prin telepatie. Am facut o sedinta inainte de meciul de la Liberec. Au fost jucatori care au facut antrenament fizic in acea dimineata. Marius Niculae de aceea s-a accidentat. Eu vorbisem cu el altceva. La 1-0 el a facut acele schimbari si am obtinut calificarea. Diferenta este cand conducatorul impune “joaca asa”. Atunci, insa, nimeni nu il mai poate da afara pe acel antrenor"

"Andone, Andone, Andone"
"Andone face eforturi sa scape de contractul cu arabii, insa este un antrenor caruia ii plac provocarile si are mentalitate de invingator. I-am spus sa vina la Dinamo, sa fie langa echipa, insa il accept cu o singura conditie: sa fie manager general. Nu vreau sa mai am de a face cu fenomentul fotbalistic, cu jucatorii.. A devenit foarte foarte stresant., a spus Cristi Borcea intr-o conferinta de presa.

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies