A rupt tăcerea după ce a plecat de la Farul: ”Mi-au propus prelungirea, dar le-am transmis asta”

Carlo Casap Farul Constanta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 16:15
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 16:15

Gică Hagi și-a întărit lotul în această perioadă de mercato, înainte de startul sezonului european cu Farul Constanța.

Campioana României a și pierdut doi jucători importanți, printre care Louis Munteanu (care va reveni la Fiorentina) și Carlo Casap. Ultimul va deveni liber de contract de la 1 iulie.

Casap (24 de ani) a dezvăluit de ce a ales să plece de la Farul Constanța, în ciuda faptului că Gică Hagi i-ar fi propus prelungirea actualului angajament. Mijlocașul și-ar dori o nouă provocare în cariera sa.

Carlo Casap: ”Mi-au propus o prelungire”

„Tot ce pot spune este că mai aveam un an contract. Mi-au propus o prelungire, însă le-am transmis ce îmi doresc eu în continuare. Am ajuns la un numitor comun și le multumesc și pe această cale pentru înțelegere pentru că m-au lăsat să caut o nouă provocare în viața mea”, a spus Carlo Casap, pentru IamSport.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani are în palmares cele două titluri de campion cu Viitorul/Farul (2017 și 2023), o Cupă și o Supercupă ale României (ambele în 2019).

În sezonul precedent, Casap a evoluat în 31 de partide pentru Farul Constanța, reușind să marcheze două goluri, cifră la care se adaugă și alte trei pase decisive.

450.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!