Momente grele pentru colosul Sandu Lungu, dupa ce tatal sau a decedat. Mesajul postat pe pagina sa

Momente grele pentru colosul Sandu Lungu, dupa ce tatal sau a decedat. Mesajul postat pe pagina sa

Tatal lui Sandu Lungu a decedat.

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti luptatori din Romania, Sandu Lungu, trece prin momente grele. Legenda MMA-ului romanesc si-a pierdut tatal si a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

"Ai plecat dintre noi tatal meu scump si drag, te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu pana in ultima clipa, te rog sa ma ierti daca ti-am gresit vreodata, te rog sa ma ierti ca nu am fost mereu aproape. Ai zis odata ca doua sabii nu au loc intr-o teaca, era vorba ta, ai fost si ramai cel mai puternic si curajos om care a existat vreodata. Am fost si sunt mandru ca sunt fiul tau, nu a fost si nu va mai fi unul ca tine. Iti multumesc ca m-ai indrumat spre sport si intodeauna mi-ai spus sa fiu bun si corect. Iti multumesc ca mi-ai dat carti sa citesc sa fiu un om educat si cult. Mi-e foarte dor de tine, odata cu tine a murit o parte dim mine. Nimic nu va mai fi la fel, a ramas un gol mare in sufletul meu! Odihneste-te in pace suflet nobil si curat! Te iubesc", sunt cuvintele scrise de Lungu.

In doar cateva minute de cand a postat mesajul, alaturi de o poza cu tatal si mama sa, Lungu a primit sute de mesaje de la fani, semn ca este in continuare unul dintre cei mai iubiti luptatori din Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va funcționa pașaportul de vaccinare în UE. Proiectul, dezbătut la Bruxelles
BRAT

Modifică setările cookies