L-a invins pe McGregor, dar nu scapa de bataie :) Tatal lui Khabib, reactie IMEDIATA dupa ce a vazut in cusca: "Voi fi foarte dur cu el! L-am avertizat!"

L-a invins pe McGregor, dar nu scapa de bataie :) Tatal lui Khabib, reactie IMEDIATA dupa ce a vazut in cusca: "Voi fi foarte dur cu el! L-am avertizat!"

Khabib Nurmagomedov a castigat meciul cu Conor McGregor dupa patru reprize, insa rusul nu a scapat de bataie :).

Rusul l-a suparat pe tatal sau care a declarat ca nu i-a placut deloc ce a vazut dupa ce lupta s-a terminat. Nurmagomedov si-a cerut scuze oficialilor MMA dupa incidentele petrecute, insa acest gest nu il va scapa de furia tatalui sau.

"Voi fi foarte dur cu el. L-am avertizat. Pentru mine, disciplina e inainte de toate. Faci ce vrei in cusca, dar in afara ei sunt copii, femei, oameni pe care nu-i cunosti si cu care nu ai nimic de impartit. Dincolo de cusca ar trebui sa domneasca pacea",
a declarat Abdulmanap Nurmagomedov pentru RenTV, un post tv din Rusia.

Khabib Nurmagomedov l-a strangulat in runda a patra pe McGregor, insa lucrurile au degenerat repede dupa aceea. Khabib a sarit in public si s-a luat la bataie cu unul dintre antrenorii lui McGregor, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate langa cusca.

In acest timp, Conor statea in cusca asteptand sa se linisteasca lucrurile, insa unul dintre oamenii din stafful lui Khabib a sarit in cusca si l-a luat la bataie pe McGregor, care era cu spatele la el. Bataia a durat timp de cateva zeci de secunde, desi zeci de oameni de ordine au intervenit.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Se merge pe încredere”. Elevii din Alba care au venit din Veneţia, în carantină 14 zile şi monitorizaţi telefonic
BRAT