GALERIE FOTO Antrenorul lui Negumereanu, dezamăgit de lipsa de interes pentru campionul său: „În România ne interesează ce mașină are Florin Tănase!”

Nicolae Negumereanu florin tanase MMA Ninel Ianculescu Kombat
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 18:19
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 18:32

Antrenorul lui Nicolae Negumereanu a vorbit despre elevul său și despre respectul pe care îl primește luptătorul MMA în Statele Unite ale Americii.

Duminică, 6 martie, Nicolae Negumereanu (27 ani) a reușit o performanță impresionantă. Luptătorul de MMA l-a învins pe Kennedy Nzechukwu (29 ani), la decizie, în cadrul galei UFC 272, în direct la PRO X și VOYO.

Victoria a fost cu atât mai dulce, având în vedere condițiile în care a fost obținută. În ultima repriză, Negumereanu a luptat chiar dacă nu vedea decât cu un singur ochi, după ce adversarul s-a folosit de deget pentru a-l accidenta. 

Însă, antrenorul luptătorului a punctat un lucru usturător după marele succes al elevului său. Ninel Ianculescu este dezamăgit că Nicolae Negumereanu primește respectul cuvenit în Statele Unite ale Americii, ci nu în România, cu toată că după fiecare victorie își pune steagul tricolor după gât. 

Ianculescu: „În Las Vegas îl opresc oamenii pe stradă pentru poze”

„La noi, pe toată lumea interesează ce mașină și-a luat Florin Tănase sau nu știu care alt fotbalist, asta e de interes. În Las Vegas, din zece oameni, patru îl opresc pentru poze.

În America, unii îl și strigă pe nume, știu cine e. Îl strigă: 'Nick, Nick!'. În America, deja a ajuns cunoscut, numai în România, nu. Nici boxul nu mai e de interes la noi. Noi am avut box foarte bun, am avut și sportivi foarte buni”, a declarat Ninel Ianculescu pentru Fanatik

Antrenorul a mărturisit care sunt tacticele de a-l motiva pe Negureanu înaintea fiecărei confruntări și cum a depășit luptătorul momentul dificil când Kennedy Nzechukwu l-a făcut să vadă în ceață cu ochiul stâng. 

Ianculescu: „Îi spun să nu uite niciodată că reprezintă o țară întreagă”

„Îi spun să nu uite niciodată că reprezintă o țară întreagă, este singurul care reprezintă această țară. Sunt lucruri pe care nici nu pot să vi le spun, pentru că îmi vin atunci, pe moment. Trăirile sunt destul de intense.

Când a fost lovit în ochi, l-am întrebat dacă vede și a zis că vede, dar în ceață. Atunci, i-am spus să lupte, pentru că arbitrul a spus că poate să oprească meciul și poate să-l descalifice.

Eu i-am spus să continue lupta, pentru că o să câștige mult mai frumos așa. Un minut și ceva nu a mai văzut din ce vedea adversarul pe partea lui dreaptă, pentru că a fost lovit în ochiul drept. Și, totuși, a luptat”, a mai declarat Ninel Ianculescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!