22 de milioane de inimi sunt alaturi de el! Samuraiul promite sa dea de pamant cu rivalii! Bonjaski e singurul care nu se teme: "Acum ca am revenit, nu o sa mai fie cel mai bun!

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Decembrie 2012, 21:25

Ciprian Sora pariaza si el pe varul Ghita in cea mai importanta gala din viata lui. Ghita il vrea pe turcul Saki in ultimul meci, la Tokyo, ca sa razbuna infrangerea din finala K1.

"A nimerit pe partea mai grea pentru ca dupa primul meci se va bate cu invingatorul dintre Aerts si Bouzidi, dupa care pe aceeasi parte mai sunt Zimmerman si Bonjaski. Are insa sanse sa ajunga in finala. Pe Saki cred ca l-ar invinge la limita, este mai in forma decat turcul", spune Sora.

Cand a fost la Craiova, vara trecuta, Bonjaski i-a transmis un mesaj lui Ghita: "Cred ca in acest moment este printre cei mai buni din K1, dar cand o sa ma intorc nu cred ca o sa mai fie".

Ghita trebuie sa castige patru lupte intr-o zi ca sa iasa campion la Tokyo, in gala care e LIVE si EXCLUSIV pe Voyo.ro, pe 31 decembrie, de la ora 13:00 si in reluare pe Sport.ro, seara de la 19.

Vaccinare anti-Covid în România. Peste 100.000 de doze administrate în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies