Popovici, reacție de campion după calificarea în finala de la 100 m liber: "A fost prima dată când am încercat asta"

david popovici 100 m liber Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Popovici, reacție de campion după calificarea în finala de la 100 m liber: "A fost prima dată când am încercat asta"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 10:30

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 m liber, reușind o nouă prestație de excepție la Jocurile Olimpice. 

Elevul profesorului Adrian Rădulescu a acces în finala probei de 100 m liber, după ce a înregistrat a cincea performanță din semifinale, 47,72. În semifinala în care a luat startul, David Popovici a terminat pe poziția a patra, fiind devansat de americanul Caeleb Dressel (47,23), de italianul Alessandro Miressi (47,52) şi de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (47,56).

Am vrut să înot spre stânga, a fost prima dată când am încercat asta. Sunt tot felul de strategii, pe care le știm eu și antrenorul meu. El știe mai bine cum a fost cursa asta.

  • Popovici, reacție de campion după calificarea în finala de la 100 m liber: A fost prima dată când am încercat asta

Am vrut doar să-l sperii puțin pe Dressel și cred că am reușit. În finală nu știu ce strategie voi avea, trebuie să vorbesc cu antrenorul”, a declarat Popovici după cursă pentru TVR 1. 

Finala de la 100 m liber are loc joi, de la ora 5:37, LIVE TEXT pe www.sport.ro. România a cucerit până acum trei medalii la această ediție a Jocurilor Olimpice.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!