Mihaela Buzarnescu Jocurile Olimpice Tokyo Monica Niculescu Raluca Olaru Romania tenis Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Mihaela Buzărnescu a aflat când va juca primul meci la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Niculescu și Olaru joacă primele

Mihaela Buzărnescu a aflat când va juca primul meci la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Niculescu și Olaru joacă primele

Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Raluca Olaru vor lupta sâmbătă-dimineața pentru calificarea în turul 2 la JO de la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 09:54
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:00

Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Raluca Olaru au aflat orele de start ale partidelor pe care urmează să le dispute în prima zi a turneului olimpic de tenis de la Tokyo. 

Primele care vor intra în concurs vor fi Monica Niculescu și Raluca Olaru, care vor avea misiunea dificilă de a trece de favoritele numărul 5 la câștigarea medaliei de aur, Hao-Ching Chan și Latisha Chan din Taiwan. Meciul va avea loc pe terenul 11, după ora 06:30, fus orar românesc.

Mihaela Buzărnescu vs. Alison Riske, sâmbătă, 24 iulie, după ora 09:30


Mihaela Buzărnescu
va juca în ultima partidă programată pe terenul al nouălea, imediat după încheierea partidei de dublu feminin dintre Garbine Muguruza / Carla Suarez Navarro și Elise Mertens / Alison Van Uytvanck. Duelul sportivei din București cu americanca Alison Riske ar urma să înceapă după ora 09:30, ora României. 

Pe terenul central al complexului de tenis Ariake din Tokyo vor juca în ziua inaugurală a competiției olimpice Iga Swiatek, Daniil Medvedev, Barbora Krejcikova și Novak Djokovic, informează Federația Internațională de Tenis

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!