Mihaela Buzarnescu Jocurile Olimpice Tokyo Monica Niculescu Raluca Olaru Romania tenis Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu a aflat când va juca primul meci la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Niculescu și Olaru joacă primele

Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Raluca Olaru vor lupta sâmbătă-dimineața pentru calificarea în turul 2 la JO de la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 09:54
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:00

Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Raluca Olaru au aflat orele de start ale partidelor pe care urmează să le dispute în prima zi a turneului olimpic de tenis de la Tokyo. 

Primele care vor intra în concurs vor fi Monica Niculescu și Raluca Olaru, care vor avea misiunea dificilă de a trece de favoritele numărul 5 la câștigarea medaliei de aur, Hao-Ching Chan și Latisha Chan din Taiwan. Meciul va avea loc pe terenul 11, după ora 06:30, fus orar românesc.

Mihaela Buzărnescu vs. Alison Riske, sâmbătă, 24 iulie, după ora 09:30


Mihaela Buzărnescu
va juca în ultima partidă programată pe terenul al nouălea, imediat după încheierea partidei de dublu feminin dintre Garbine Muguruza / Carla Suarez Navarro și Elise Mertens / Alison Van Uytvanck. Duelul sportivei din București cu americanca Alison Riske ar urma să înceapă după ora 09:30, ora României. 

Pe terenul central al complexului de tenis Ariake din Tokyo vor juca în ziua inaugurală a competiției olimpice Iga Swiatek, Daniil Medvedev, Barbora Krejcikova și Novak Djokovic, informează Federația Internațională de Tenis

Modifică setările cookies