JO 2020 | Ce a declarat antrenorul sportivei care a leșinat la Tokyo, în timpul concursului de tir cu arcul 

tir cu arcul leșin sportiva Jocurile Olimpice
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 13:13
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 13:53

Panică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în concursul de tir cu arcul! 

Svetlana Gomboeva a leşinat din cauza căldurii în timpul concursului preliminar feminin de tir cu arcul, vineri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat Comitetul Olimpic Rus (ROC) în reţelele de socializare, potrivit Agerpres. 

"Totul este în regulă" cu sportiva de 23 de ani a precizat ROC, Gomboeva primind ajutor medical, urmând să revină în Satul Olimpic alături de echipa sa.

Temperaturile de peste 30 de grade Celsius le-au făcut viaţa grea sportivilor de la tir cu arcul în Yumenoshima Park, iar Gomboeva s-a clasat pe locul 45 din 64 de participante.

Gomboeva a leşinat în timp ce verifica scorul său final, dar intervenţia organizatorilor şi echipei sale a fost una rapidă, punându-i pungi de gheaţă pe cap pentru a o răcori.

''Este pentru prima oară când aud să se întâmple aşa ceva. La Vladivostok, unde ne-am antrenat înainte de Jocuri, vremea a fost cam la fel, dar umiditatea foarte mare a jucat un rol aici'', a declarat antrenorul sportivei, Stanislav Popov.


Ksenia Perova, coechipiera Svetlanei Gomboeva, a precizat ulterior că aceasta şi-a revenit şi va putea să continue competiţia.


Reprezentanta României, Mădălina Amăistroaie, s-a clasat pe locul 37 în concursul preliminar de vineri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!