JO 2020 | 7 mingi de set n-au fost suficiente! Niculescu și Olaru, eliminate după un meci teribil de frustrant

Monica Niculescu Raluca Olaru Jocurile Olimpice Tokyo Tenis Romania Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Prima victorie olimpică la tenis pentru România! Monica Niculescu și Raluca Olaru sunt în optimile turneului de dublu
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 12:52
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 13:13

Monica Niculescu și Raluca Olaru au pierdut meciul cu Ellen Perez / Samantha Stosur din optimile JO 2020 de la Tokyo. 

Monica Niculescu și Raluca Olaru au pierdut în cea mai frustrantă manieră posibilă meciul din optimile de finală ale probei de dublu a turneului olimpic de tenis de la Tokyo, jucat împotriva australiencelor Ellen Perez și Samantha Stosur. Partida s-a încheiat scor 7-6, 7-5 pentru dublul de la Antipozi, la capătul a două ore de joc. 

Echipa României a ratat nu mai puțin de 7 mingi de set în primul și, deși a salvat trei mingi de meci în a doua manșă nu a putut evita unul dintre cele mai dezamăgitoare eșecuri de la această ediție a Jocurilor Olimpice. 

România va încheia Olimpiada de la Tokyo fără medalie în probele de tenis 


Șansele țării noastre de a cuceri o medalie în probele de tenis, în încercarea de a apăra argintul câștigat de Horia Tecău și Florin Mergea la Rio au fost astfel complet anihilate, după ce, mai devreme în această dimineață, Mihaela Buzărnescu pierduse în 16-imile de finală ale turneului de simplu în fața Marketei Vondrousova, scor 6-1, 6-2. 

Competițiile de tenis din Tokyo continuă în această săptămână, iar finalele sunt programate pentru data de 1 august. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!