Lazio AS Roma interdictie pe viata Stadio Olimpico suporteri Italia

VIDEO Trei suporteri ai lui Lazio au primit interdicție pe viață! Ce s-a întâmplat în derby-ul cu AS Roma

Anunțul a fost făcut chiar de clubul din Serie A, pe site-ul oficial al grupării.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Martie 2023, 08:47
Data actualizarii: Joi 23 Martie 2023, 08:49

Trei suporteri ai echipei italiene Lazio vor fi suspendaţi pe viaţă pentru antisemitism după derby-ul de duminică, 1-0 cu marea rivală AS Roma, a anunţat gruparea romană miercuri, pe site-ul oficial.

După ce a condamnat acţiunile unora dintre suporterii săi în timpul meciului cu AS Roma, de duminică, Lazio trece acum la sancţiuni. 

Comunicatul lui Lazio

Prin intermediul unui comunicat de presă, clubul a anunţat că a identificat trei dintre suporteri vinovaţi pentru antisemitism: 

„În timpul meciului de duminică, Lazio-Roma, şi în zilele imediat următoare, au fost identificate trei persoane care au devenit protagonişti ai unor comportamente care nu au nicio legătură cu susţinerea suporterilor şi care manifestă forme de discriminare şi antisemitism.

”Hitlerson” și salutul fascist

Datorită colaborării dintre Clubul Sportiv Lazio, propriul serviciu de securitate, stewarzi şi forţele de ordine, tot prin utilizarea camerelor de supraveghere ale Stadionului Olimpico, a fost identificat rapid o persoană pe care a purtat tricoul cu numărul 88 şi inscripţia „HITLERSON” şi alţi doi care au făcut ostentativ gestul salutului roman.

În privinţa acestora, odată ce procedura administrativă a organelor de securitate s-a încheiat şi s-a obţinut autorizaţia de la Parchet de a furniza datele personale ale celor trei subiecţi, Lazio va aplica cu stricteţe Codul deontologic şi va dispune interdicţia pe viaţă de pe stadion pentru cei în cauză, urmând să se constituie ca parte civila în orice proces penal ce va urma”, se arată în comunicatul publicat de clubul Lazio Roma.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!