Ronaldo nu scapa de acuzatiile de viol! Katherin Mayorga ii cere 200 de MILIOANE dolari la tribunal

Ronaldo nu scapa de acuzatiile de viol! Katherin Mayorga ii cere 200 de MILIOANE dolari la tribunal

Cristiano Ronaldo a fost absolvit de politia din Las Vegas, insa Katherin Mayorga nu se lasa. 

Politia din Las Vegas a anuntat luni intr-un comunicat ca Ronaldo nu poate fi trimis in judecata pentru viol deoarece nu exista suficiente probe. 

Katherin Mayorga sustine ca Ronaldo a violat-o intr-o camera de hotel din Las Vegas in 2009, dupa ce s-au cunoscut la o petrecere. Ea s-a plans si atunci la politie, insa s-a inteles cu avocatii lui Ronaldo pentru aproape 350.000 de euro pentru a pastra tacerea timp de opt ani. Intelegerea e expirat, iar acum acum Mayorga sustine ca a gresit atunci fiind sub influenta traumei emotionale si vrea ca Ronaldo sa fie judecat de autoritati.

Ancheta politiei din Las Vegas nu l-a trimis insa pe jucatorul lui Juventus in judecata, astfel ca femeia ramane cu procesul civil. Ea l-a dat deja in judecata pe Ronaldo si ii cere daune de 200 de milioane de dolari. Sports Illustrated sustine ca Ronaldo a scapat oricum de o pedeapsa cu inchisoare, iar in cel mai rau caz poate ajunge la o noua intelegere cu femeia in privinta unei sume de bani pentru ca procesul sa se incheie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies