Serie A Inter milan Italia

Lipsă de respect pe San Siro: momentul de reculegere a fost întrerupt de suporteri

Milan a primit sâmbătă seara vizita formației Hellas Verona, scor 1-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a cincea din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:32
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:40

În timpul minutului de reculegere în memoria lui Giovanni Lodetti (fotbalist al lui AC Milan și fost component al echipei naționale, decedat în urmă cu o zi, 22 septembrie) și a președintelui emerit al Republicii, Giorgio Napolitano, cei aproximativ 200 de fani ai lui Hellas, adunați în tribuna din deplasare, au tulburat momentul de reculegere prin începerea unor huiduieli și scandări ce au atins un nivel înalt de decibeli, conform gazetta dello sport.

Răspunsul galeriei rossonere a fost imediat, printr-un fluierat puternic. În acel moment, cele două echipe și arbitrii, adunați în mijlocul terenului, au început să aplaude, urmați de restul stadionului. Relațiile dintre fanii Gialloblù (Hellas Verona) și Rossoneri sunt cunoscute, ca fiind teribile.

În urma duelului dintre AC Milan și Verona, milanezii se află pe locul al doilea în Serie A, la egalitate cu Inter însă cu un meci mai puțin. Singura înfrângere a trupei lui Stefano Pioli este chiar împotriva echipei alături de care împarte San Siro, scor 1-5 vs Inter. Hellas Verona se află pe locul nouă cu un bilanț de două victorii, două înfrângeri și un egal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!