San Siro AC Milan Inter Milano Italia

ISTORIC! San Siro va fi MICSORAT, Milanul se muta pe arena noua! Planul gandit de Inter si Milan pentru a stopa dominatia lui Juve

Inter si Milan s-au aliat pentru a stopa dominatia lui Juventus, campioana in ultimii patru ani in Serie A! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 11:07
Data actualizarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 11:11

Cu investitorii noi si cu bani in banca, Inter si Milan incerca sa-si revina din mediocritatea in care s-au zbatut in ultimii ani.

Primul pas? Stadioane noi pentru cele doua echipe! Dupa 68 de ani in care cele doua echipe au impartit acelasi stadion, Milan si Inter au decis sa se desparta.

Cu actionar nou care a platit 500 de milioane de euro pe 50% din actiunile clubului, Milan isi face stadion nou la 3 kilometri distanta de San Siro. Noua arena va fi mai mica, doar 48.000 de locuri.

Inter va ramane pe San Siro, stadion care intra in proces de modernizare si de reducere a numarului de scaune. Inelul superior va fi daramat, iar arena scade de la 80.000 de locuri la 60.000. Fotbalul italian a pierdut oricum o mare parte din spectatori, iar arenele mai mici vin ca o urmare fireasca, scrie Gazzetta dello Sport, care a obtinut si prima imagine cu macheta noului stadion San Siro.

Cele doua cluburi au buget de 500 de milioane de euro pentru noile arene. Planul de finalizare al proiectului este programat pentru inceputul sezonului 2019-2020, cand cele doua cluburi urmeaza sa joace pe noile arene. 

Asa va arata noul San Siro, anunta Gazzetta dello Sport

Asa arata macheta stadionului pregatit de Milan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!