VIDEO Gianluigi Buffon, titular la 45 de ani în poarta Parmei, a declarat când se va retrage!

Gianluigi Buffon Dennis Man Parma Serie B valentin mihaila Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 13:51
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 13:52

Veteranul goalkeeper este campion mondial cu Italia în 2006 și are trei finale de Champions League cu Juventus Torino.

Titular la vârsta de 45 de ani în Serie B în poarta Parmei, acolo unde coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă, legendarul Gianluigi Buffon a vorbit despre retragerea sa din fotbal.

”Trebuie să spun adevărul, cred că oamenii înțeleg de ce activez în continuare atunci când mă văd intrând pe teren și jucând.

Este singurul lucru care dă cu adevărat sens la ceea ce fac. Și apoi mai sunt și altele, întotdeauna mi-a plăcut să mă agit pentru cauzele pe care le simt ale mele, cele pe care le simt aproape de mine și care mă entuziasmează.

Cum a fost Juve timp de 20 de ani, cum a fost PSG timp de un an, pentru că am făcut-o de bunăvoie, cu pasiune, și cu atât mai mult pentru Parma.

Iar emoția produce un lucru fundamental pentru cei care fac sport: energia. 

Decât să mă plictisesc... Dar acest lucru s-ar putea întâmpla în momentul în care voi reveni în Serie A cu Parma și îmi voi termina toate obiectivele”, a explicat Buffon pentru La Domenica Sportiva.

Veteranul goalkeeper este campion mondial cu Italia în 2006, are trei finale de Champions League cu Juventus Torino (2003, 2015 și 2017), plus 10 titluri de campion în Serie A (fără cele două anulate după scandalul Calciopoli).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!