Fiorentina - Lazio, de la 21:45. Meciul zilei e analizat de Dan Chilom 

Fiorentina dan chilom Lazio meciul zilei Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2024, 18:55
Data actualizarii: Luni 26 Februarie 2024, 19:10
Azi, în Seria A, campionatul cu cel mai bun coeficient european la ora actuală, se întâlnesc două nume grele. Fiorentina, ocupanta locului 8, primește vizita echipei antrenate de Sarri, Lazio Roma, ocupanta locului 7.

de Dan CHILOM

Campionatul italian este într-o creștere mare, iar faptul ca Lazio și Fiorentina, două echipe de tradiție, împart locurile 7 respectiv 8, spune multe despre valoarea fotbalului din “Cizmă”.

Fiorentina a avut un parcurs foarte bun în acest sezon, dar în ultimele cinci partide a început să scârțâie, reușind doar o victorie, cu Frosinone,  pe propriul teren, și un egal la Empoli, în rest, trei  înfrângeri.

Fiorentina - Lazio, de la 21:45

Aceste rezultate au deraiat-o din lupta pentru locurile de UCL, aruncând-o pe poziția a-8-a. Lazio, vine după o victorie la Torino, împotriva lui Toro, 2-0, și rămâne angrenată în trei competiții: UCL, unde a reușit o victorie mare în fața lui Bayern, 1-0 pe Olimpico, Cupa Italiei undeva juca cu Juventus în semifinale, și campionat. 

Vincenzo Italiano nu se poate baza în această seară pe Christensen, Castrovilli, Dodo și Kouame, iar Sarri nu-i va avea la dispoziție pe Gila suspendat, Hysaj, Zaccagni și Rovella.

Fiorentina - Lazio | Echipe probabile

Imobile și Belotti sunt jucătorii cotați cu cele mai mari șanse de a marca. Lazialul are cota 3.25, în schimb ce atacatul lui Fiorentina  este cotat cu 3.70.

În ultimele cinci partide dintre cele două, romanii conduc net:

Patru victori și un egal. 

Sugestia Sport.ro: Ambele echipe marchează

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!