OFICIAL Echipa din Serie B care începe sezonul cu 6 fotbaliști din naționala Italiei în lot, plus 2 stranieri prezenți la EURO 2024!

Sassuolo Andrea Pinamonti Daniel Boloca domenico berardi nationala Italiei Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 12:23
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 12:28

Sassuolo a ajuns în liga secundă după ce a retrogradat în ultima ediție din Serie A.

Surprinzător, după ce a evoluat inclusiv în cupele europene, Sassuolo a retrogradat în ultimul sezon din Serie A.

Echipa italiană, antrenată de campionul mondial din 2006 Fabio Grosso, a început pregătirile pentru noua ediție din Serie B cu un lot în care se află nu mai puțin de 6 fotbaliști care au fost convocați de-a lungul timpului la naționala mare a Italiei!

Internaționalii A italieni de la Sassuolo

Domenico Berardi (29 de ani)

Andrea Pinamonti (25 de ani)

Andrea Consigli (37 de ani)

Filippo Missori (20 de ani)

Luca Lipani (19 ani)

Daniel Boloca (25 de ani) - a evoluat inițial pentru naționala României, după care a fost convocat la naționala Italiei de fostul selecționer Roberto Mancini

Sassuolo are și doi stranieri care au evoluat la EURO 2024

Elevii lui Fabio Grosso au început luni pregătirea pentru noul sezon, cu obiectivul clar al revenirii în eșalonul de elită din Peninsulă.

În lotul lui Sassuolo se află inclusiv doi stranieri care au jucat la EURO 2024, Martin Erlic și Nedim Bajrami, cu naționalele Croației și, respectiv, Albaniei.

Daniel Boloca, de la naționala României la naționala Italiei

La naționala României, Daniel Boloca a fost convocat în premieră de Edward Iordănescu în septembrie 2022 pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor: nu a prins însă lotul în 1-1 cu Finlanda și a rămas pe banca de rezerve în 4-1 cu Bosnia și Herțegovina.

În amicalele din noiembrie 2022, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

Ulterior, în decembrie același an, Boloca a evoluat toate minutele în jocul-test de la naționala Italiei disputat la Coverciano sub privirile selecționerului de atunci Roberto Mancini.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!