Cristiano Ronaldo rescrie istoria: a 10-a oara jucatorul anului in Portugalia. Ce jucatori a batut

Portughezul si-a extins cu acest trofeu recordul pe care tot el il detinea si a ajuns la al 10-lea trofeu de cel mai bun jucator al Portugaliei.

Primul titlu de cel mai bun jucator al Portugaliei l-a castigat in 2007 si de atunci doar doi jucatori au reusit sa ii fure lui Cristiano Ronaldo acest titlu, Simão Sabrosa in 2010 si Pepe in 2014. Ceilalti doi nominalizati de anul acesta au fost Joao Felix si Bernardo Silva.

La primirea prermiului Cristiano Ronaldo a declarat: "A fost un an extrem de complicat la nivel personal. Nu lasa pe nimeni sa te traga in jos!"

Ajuns la 34 de ani, Cristiano Ronaldo continua sa impresioneze si ramane cel mai bun jucator din tara sa si unul dintre cei mai buni din lume. Cristiano Ronaldo a reusit in 2019 sa castige si Cupa Natiunilor intr-o finala in care Portugalia a invins-o pe Olanda cu 1-0.

La ceremonie, Sir Alex Ferguson, care i-a fost manager in perioada in care Cristiano Ronaldo juca la Manchester United a declarat: "Ma uit inapoi si vad un tanar de 17 ani care a venit la United, ai progresat ca om si esti un sportiv fantastic. A fost o placere sa te cunosc, sa lucrez cu tine si sa iti vad progresul."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prezența la vot, alegeri locale 2020. Câți români au votat până la ora 15:00
BRAT